KONFIRMATION 2019

17. maj
19. maj

SJÆLESORG PÅ NETTET

Sjælesorg på nettet (SPN) er Folkekirkens digitale online-tjeneste til alle der måtte ønske en sjælesorgssamtale på internettet. Der er ingen betingelser eller kriterier for hvem der kan henvende sig. Så har du angst og frygt eller sorg og krise - uanset hvad - så tøv ikke med at bruge denne mulighed. Samtalerne med præsten på Sjælesorg.nu er anonyme
Det blik vi kan frygte at opleve i et andet menneskes ansigt, når vi bekender vores inderste tanker og følelser, kan få os til at skamme os over os selv. Den situation undgår vi, fordi både præster og dem der henvender sig er anonyme på Sjælesorg.nu.

BEGIVENHEDER

Fødsel og dåb
Minikonfirmander og Konfirmation
Bryllup
Død og Begravelse

AFLØSER FOR PRÆSTEN

Sognepræsten, Michael Munch, er tjenestefri i perioden 18. marts til og med den 24. marts. 
Embedet passes i denne periode af sognepræst Lise Rind, Egeskov.
Lise Rind kan kontaktes på tlf. 5150 3108, og e-mail: liri@km.dk

FORÅRSKONCERT I BREDSTRUP KIRKE

Tirsdag den 26. marts kl. 19.00 gynger vi med Gauerslund Gospelkor i Bredstrup Kirke.
I år har vi den fornøjelse at kunne opleve Gauerslund Gospelkor synge foråret ind i Bredstrup kirke. Repertoiret er en god blanding af kendte og om-arrangerede sange - sunget med god energi og gospelglæde. Koret er under ledelse af Christian Wandel som har været korets leder i knap 10 år.
I de seneste år har koret, med sine 70 sangere, optrådt blandt andet i Tivoli Friheden i Århus, Københavns Tivoli, TV-gudstjeneste i DR, Vejle Sygehus og nu også i Bredstrup kirke, hvor koret i dagens anledning er halveret, så der også er plads til publikum!
Gauerslund Gospelkor kan høres her
Gratis entré

REFLEKSION OG FÆLLESSANG

Torsdag den 4. april kl. 17.00 i Bredstrup kirke
Vi gentager succesen med vores nye fyraftensarrangement, hvor fokus er på sang, stilhed og en kort refleksion fra et medlem af menigheden. Varighed ca. 30 minutter med mulighed for efterfølgende øl og vand i våbenhuset. Aftenenes refleksion afholdes af vores sognepræst Michael Munch.

Næste gang er tirsdag den 30. april i Pjedsted kirke med Jens Aage Ravn.

KLIK OG KIG

Ved klik på den understregede tekst i kalenderen, får du yderligere oplysninger om arrangementet

KALENDER 2019

Ingen begivenheder fundet.

MENIGHEDSRÅDSMØDER

Menighedsrådsmøde tirsdag den 10. april kl. 14.00 i Konfirmandstuen

Seneste referat 12. marts

SORGGRUPPE

Sorggruppen er for voksne, der har mistet et nærtstående menneske ved dødsfald, hvad enten det er sket for nyligt eller for år tilbage. I gruppen hjælper man hinanden med at sætte ord på sorgen og savnet og man mødes med andre, der har også har oplevet at miste.

Gruppen mødes onsdag formiddag hver anden uge fra kl. 10.00 - 12.15 i Trinitatis Kirkes Sognegård, Danmarksgade 61.

Første gang er onsdag den 23. januar 2019

For nærmere information kontakt sorggruppeleder og sognepræst Bente Hjul Johannesen på tlf. 2912 2053 eller mail bhjo@km.dk