NYESTE KIRKEBLAD

SJÆLESORG PÅ NETTET

Sjælesorg på nettet (SPN) er Folkekirkens digitale online-tjeneste til alle der måtte ønske en sjælesorgssamtale på internettet. Der er ingen betingelser eller kriterier for hvem der kan henvende sig. Så har du angst og frygt eller sorg og krise - uanset hvad - så tøv ikke med at bruge denne mulighed. Samtalerne med præsten på Sjælesorg.nu er anonyme
Det blik vi kan frygte at opleve i et andet menneskes ansigt, når vi bekender vores inderste tanker og følelser, kan få os til at skamme os over os selv. Den situation undgår vi, fordi både præster og dem der henvender sig er anonyme på Sjælesorg.nu.

BEGIVENHEDER

Fødsel og dåb
Minikonfirmander og Konfirmation
Bryllup
Død og Begravelse

FÆLLESSANG MED LOUISE

Hold øje med Facebook, byens og kirkernes hjemmeside.

FAMILIEGUDSTJENESTE I BREDSTRUP KIRKE

Den 15. december kl. 14.00 - 3. søndag i advent

Børnegudstjeneste i Bredstrup kirke, hvor blandt andet vores minikonfirmander deltager og Ullerupbækskolen afdeling Skolesvinget sørger for Luciaoptog. Efterfølgende serveres gløgg, saft og æbleskiver i konfirmandstuen. 

DE NI LÆSNINGER

Søndag den 22. december kl. 10.30 i Pjedsted

I år har vi fokus må musikken, mens læsningerne foretages af præsten. Lokale musikere akkompagnerer salmesangen og sammen med lejligheds-koret, er der stor mulighed for at alle fremmødte kommer i den rette julestemning.
Fra alle os - til alle jer!

NYTÅRSGUDSTJENESTE

Nytårsgudstjeneste i Pjedsted

Nytårsgudstjeneste i Pjedsted Kirke Nytårsdag 2020 kl. 16.00

Traditionen tro går vi en tur inden gudstjenesten kl. 16.00. Vi samles kl. 14.30 på parkeringspladsen nedenfor Pjedsted kirke, hvorefter vi vil gå en tur rundt i gammel Pjedsted. En strækning på ca. 4 km, som slutter i våbenhuset, hvor der serveres kaffe og te inden gudstjenesten.

Efter gudstjenesten kører vi til konfirmandstuen i Bredstrup, hvor menighedsrådet serverer champagne og kransekager, og vi ønsker hinanden Godt Nytår.

KLIK OG KIG

Ved klik på den understregede tekst i kalenderen, får du yderligere oplysninger om arrangementet

KALENDER 2019

BegivenhedDato

Fromesse Bredstrup kirke

 

29. mar 09:00
10:00
29. mar 09:00 -
10:00
Viser 21 til 21 af 21
<< <- 1-10 11-20 21-21 -> >>

MENIGHEDSRÅDSMØDER

Næste menighedsrådsmøde onsdag den 9. januar kl. 13.00 i Konfirmandstuen.

Seneste referat