DÅB/NAVNGIVELSE

Inden for de første 6 måneder efter fødslen skal barnet døbes/navngives. Begge dele sker ved henvendelse til sognepræsten. Datoen for dåb kan i god tid aftales telefonisk. Desuden aftales tid til dåbssamtale, hvor barnets navn opgives og forløb af dåben gennemgås. Ligeledes skal der opgives navn og adresser på 3-5 faddere. Faddere skal være døbt og være over konfirmationsalderen. Læs om dåb her

DÅBSKLUDE

Dåbskluden er en strikket klud der ligger på døbefonden i kirken, når der er dåb og bruges til at tørre vandet af det døbte barns hoved. Barnet får dåbskluden med hjem til minde om dagen og til påmindelse om dåben og dens betydning. Ideen til de hjemmestrikkede og -hæklede dåbsklude fik sogne- og hospicepræst Ann Maj Lorenzen fra Djursland i efteråret 2016.

I Bredstrup-Pjedsteds sogne er det Nørkleklubben som forsyner kirkerne med de hjemmelavede dåbsklude fra 1. søndag i advent 2017.

KLIK OG KIG

Ved klik på den understregede tekst i kalenderen, får du yderligere oplysninger om arrangementet

KALENDER 2020

BegivenhedDato

Højmesse - Pjedsted kirke

 

19. jul 10:30
11:30
19. jul 10:30 -
11:30

Aftengudstjeneste - Bredstrup kirke

 

26. jul 19:30
20:30
26. jul 19:30 -
20:30

MENIGHEDSRÅDSMØDER

Næste menighedsrådsmøde er torsdag d. 1. september kl. 19:00

Seneste referat

SNAKSAMMEN.DK - EN NY DIGITAL BESØGSTJENESTE

Nu er der mulighed for at få en snak med en frivillig samtaleven på www.SnakSammen.dk. Boblberg og Røde Kors har lavet et nyt gratis initiativ under Corona-krisen, hvor man kan få sig en snak om alt, hvad hjertet begærer, så man ikke føler sig alene i en svær tid.

Få et digitalt besøg og en god snak - Læs mere på www.SnakSammen.dk